Vergaderen

papierloos-vergaderenHet digitaal vergaderen, met de papierloos-vergaderen-oplossing van AllBidigit heeft u de uitkomst voor 2015 en de verdere toekomst. Niet alleen het digitaal vergaderen zelf maar ook de voorbereidingen door uw secretaresse bespaart u enorm veel tijd en dus ook geld. Wij geven u richting aan het digitaal vergaderen (de digitaal-vergader-oplossing) die ook geïntegreerd gebruikt kan worden met uw Document Management Systeem. Wij koppelen de juiste systemen en vergaderen is nooit te voren zo slim, snel en soepel verlopen.

Voordelen digitaal vergaderen

  • Groen leven; beter voor het milieu: minder papier, minder bomen gekapt
  • Het gebruiksgemak; alles snel bij de hand en soepel de juiste passage in het juiste document opzoeken
  • Kostenbesparing door besparing op papier, tijd en printers
  • Toonaangevend; in de markt ten opzichte van uw concurrent
  • Netwerk vergrotend; u kunt in China en Amerika op dezelfde dag vergaderen

Zie hier de software en mogelijkheden met het DMS, Zaak en Document Management Systeem

Digitaal-vergaderenDigitaal vergaderen

Het enige wat de deelnemers nodig hebben is een device, een tablet, PC en/of een telefoon. Documenten blijven maar op één centrale plaats opgeslagen. Alle deelnemers hebben de volledige en juiste vergaderstukken. Belangrijke informatie hoeft niet uitgeprint te worden en alle benodigde documenten zijn snel, zonder te zoeken, te raadplegen.

Eindelijk geen stapels papier meer tijdens met het digitaal vergaderen! Bovendien kunnen aantekeningen gemaakt worden op de digitale documenten. Dit voorkomt volgeschreven briefjes en het kwijtraken van deze aantekeningen.

Wilt u eerst meer weten over papierloos werken, zie dan Papierloos werken.

Laatste nieuws
Kunnen wij u helpen?

Bel onze specialisten voor advies, of plan een demonstratie