Onze klanten

Door het digitaliseren van de contracten zijn deze toegankelijker geworden (o.a. zoeken op trefwoorden). Hierdoor kunnen betrokkenen zelf zoeken in de database en worden andere collega’s niet onnodig belast. Deze efficiëntere werkwijze levert vooral een tijdbesparing op, wat zich resulteert in een kostenbesparing.

petrochemical pipeline services 2
Fer Meuser
Purchasing & Contracts, Petrochemical Pipeline Services

Het DMS JOIN is geïmplementeerd en samen met 50 gebruikers ontvangen ze nu o.a. hun post die door AllBidigit digitaal in het systeem wordt gezet. In 2012 is hier de volgende uitbreiding gedaan zodat ook alle inkomende facturen door AllBidigit worden gescand en herkend, daarna worden zo door het digitale systeem aangeboden ter goedkeuring voor betaling.

PSW-logo-458280-138
Roger Bervoets
, Stichting Pedagogisch Sociaal Werk Midden-Limburg

Wat betreft het digitaliseren van de patentendossiers en octrooidossiers kan AllBidigit slagkracht laten zien. Jullie kunnen snel schakelen, dat is het voordeel van een compact bedrijf. Als jullie zeggen dat ergens aandacht aan geschonken moet worden, dan gebeurt dat ook snel en goed! Een heel flexibele organisatie.

DSM-250258-87
Jacques van de Laar
, DSM

Wij hebben onze bouwvergunningen laten digitaliseren, dit was een onderhandse aanbesteding waarbij de keuze is gemaakt op prijs, kwantiteit en kwaliteit. Het is een kwestie van elkaar bellen en afspreken. De kracht om dingen aan te passen heeft AllBidigit uitstekend, ze zijn erg flexibel.

Logo-gemeente-Eersel-300x218
Jan Heijman
, Gemeente Eersel

Wat zeggen onze klanten

Ook aan de slag met onze document management systemen?